Aanleg glasvezel: we zijn van start!

Glasdraad heeft de vraagbundeling gestart voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland! Greenet is blij dat deze volgende stap is genomen! De vraagbundeling loopt tot 17 juni 2019. Op die datum zal Glasdraad nagaan of er voldoende belangstelling is voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Op www.glasdraadflevoland.nl kunt u zich registeren indien u interesse heeft om mee te doen!

Greenet doet uiteraard mee! Ook wij gaan onze diensten straks aanbieden op het glasvezelnetwerk. Op de voorlichtingsbijeenkomsten die starten op 15 april hopen we u te mogen verwelkomen zodat we u kunnen voorlichten over ons aanbod op het nieuwe netwerk.

Hier vindt u ons aanbod. Greenet klanten benaderen wij op korte termijn met een speciaal aanbod.

Totdat u beschikking heeft over glasvezel kunt u in ieder geval nog gewoon gebruik blijven maken van uw huidige abonnement op onze draadloze netwerken. Bij voldoende belangstelling voor de abonnementen van Greenet migreren wij alle abonnementen van draadloos naar glasvezel. Vanzelfsprekend krijgt u een scherp en interessant aanbod!

Wij nodigen u van harte uit om u te registeren en hopen u graag te ontmoeten op een van de voorlichtingsavonden!


Glasvezel in Flevoland: houd me op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van onze plannen voor de aanleg van glasvezel

Gegevens