Greenet feliciteert het buitengebied met het halen van de vraagbundeling!

Wat een geweldig nieuws dat het buitengebied van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland glasvezel krijgt! De benodigde 50% aanmeldingen is ruim voor de deadline gehaald. Vijf jaar geleden waren we er om u te voorzien van een breedbandverbinding en ook nu nemen we graag samen met u de volgende stap door een aanbod te doen op het nieuwe glasvezelnetwerk dat speciaal gericht is op u als bewoner van het buitengebied in Flevoland. Wij feliciteren iedereen die heeft bijgedragen aan de komst van glasvezel met dit succes! Met glasvezel voor iedereen maakt het gebied een volgende stap op de digitale snelweg.

Om dat te vieren organiseren Greenet en Huijbregts Automatisering een Bits, Bytes, Beers and Balls Borrel: Een buurtborrel met een hapje voor iedereen die woonachtig is in het buitengebied van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland

Waar:Huijbregts AutomatiseringHaringweg 25 in Dronten
Wanneer:28 juni16:30 uur

Het aanbod van Greenet


Wij geven u alvast een voorproefje van onze nieuwe website waarop u binnenkort alle informatie over glasvezel vindt en zich kunt registeren voor een abonnement.

Waarom kiezen voor glasvezel van Greenet?

  • Een scherp aanbod gericht op de bewoners en ondernemers in het buitengebied
  • Korting voor bestaande klanten: hoe eerder u zich inschrijft, hoe meer korting u krijgt (maximale korting 3 maanden 50% op maandtarief)
  • Smart WiFi: draadloos verbinden met échte glasvezel snelheden. Meer weten?
  • Overstapgarantie: kiest u nu voor glas, dan zorgen wij voor een naadloze overgang van draadloos naar glasvezel. En zonder dubbele kosten!
  • Nog geen klant bij Greenet maar wilt u klant worden? Dan bieden wij u een overstapservice voor uw verbinding en uw mailadres aan. Voor meer informatie kunt u zich hieronder inschrijven

Glasvezel in Flevoland: houd me op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van onze plannen voor de aanleg van glasvezel

Gegevens