Storing glasvezel omgeving Zeewolde

21 april

Update 21:30 Alle verbindingen zijn weer hersteld en internet en TV moeten weer naar volledig functioneren. Indien u onverhoopt nog problemen ondervindt, herstart uw modem en uw TV box. Verhelpt dat e.e.a. niet, laat dan een bericht achter via www.greenet.nl/contact

Update 20:33 De verbinding tussen de centrale in Zeewolde en Dronten is hersteld. De meeste klanten kunnen nu weer volledige gebruik maken van hun verbinding inclusief TV. Helaas geldt dat niet voor klanten aangesloten via de centrale BDHZ-03. De kabelbreuk betreft ook de verbinding tussen BDHZ-03 en de centrale in Zeewolde. Glasdraad verwacht deze verbinding om 21:30 hersteld te hebben.


Update: 18.33 De monteurs van Glasdraad zijn op dit moment nog druk bezig met het herstel van de glasvezelkabels. Tot dat moment heeft u een langzamere internetverbinding en kunt u geen gebruik maken van de TV dienst. De verwachte hersteltijd is vanavond +/- 21.00 uur.

Klanten die verbonden zijn via centrale BDHZ-03 kunnen helaas geen gebruik maken van de tijdelijke oplossing, maar zullen ook in de loop van de avond weer verbinding hebben.

Update 15:20

We hebben voor sommige klanten een tijdelijke oplossing voor de kabelbreuk. Het verkeer wordt via een alternatieve route geleid. Met deze tijdelijke oplossing kunt u tegen een lagere snelheid gebruik maken van internet (TV werkt pas weer als de breuk is hersteld).

Update 14:02

Verwachting dat kabelbreuk rond 23 uur hersteld is.

Update 12:48

Graafschade aan een glasvezelkabel (Bosruiterweg/Spiekweg). Glasdraad informeert ons zsm over de hersteltijd.

Update 12:25

Glasdraad (leverancier glasvezelnetwerk) geeft aan dat zij een grootschalige storing zien in het netwerk (waarschijnlijk stroom of glasvezel breuk).

update 12:18

Storing alleen voor glasvezelklanten in Zeewolde geldt dat er op dit moment een storing is. Deze is in onderzoek we komen er op korte termijn op terug.