Aanleg breedband in buitengebied gemeente Sluis

In de afgelopen maanden heeft Greenet samen met de Provincie Zeeland, de gemeente Sluis en Delta een pilot uitgevoerd met breedbandinternet in de omgeving van Cadzand-Bad. Deze pilot is succesvol verlopen en heeft er toe geleid dat Greenet in de afgelopen periode een vraagbundeling heeft gehouden in de gemeente Sluis.

Deze vraagbundeling is op 18 maart beëindigd. Een we hebben goed nieuws! Door het grote aantal aanmeldingen heeft Greenet besloten om te starten met de aanleg van het netwerk in het buitengebied van de gemeente Sluis. Dit betekent dat de inwoners van de buitengebieden van Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Kruisdijk, Schoondijke, Zuidzande, Retranchement, Waterlandkerkje, IJzendijke, Biervliet en overige gebieden binnenkort kunnen beschikken over een breedbandverbinding!

We houden bij het ontwerp en de aanleg van het netwerk in belangrijke mate rekening met de lokatie van de mensen die zich aanmelden. Meldt u dus vandaag nog aan indien u dat nog niet heeft gedaan! U maakt dan de grootste kans dat het netwerk straks ook bij u beschikbaar is!

Indien u interesse heeft in het aanbod van Greenet kunt u onderstaand uw gegevens achterlaten. Let op: u sluit hiermee geen contract af! Het aanbod van Greenet is te vinden op onze aanbodpagina. (Pagina opent in nieuw scherm)

Schrijf u dus vandaag nog in, we kijken uit naar uw reactie!

De presentatie van maandag 15 februari is hier te downloaden.

Aanmeldformulier Breedband Buitengebied Sluis

Gegevens