Sectoren

Bouw

Mobile private networks
Home Sectoren Bouw

Een bouwterrein kenmerkt zich door een grote dynamiek: het is een komen en gaan van mensen en machines. Bovendien verandert de infrastructuur regelmatig. Een Mobile Private Network kan een uitkomst zijn door de continuïteit van bedrijfsprocessen te garanderen. Gebruikers van het netwerk willen kunnen vertrouwen op stabiele en veilige connectiviteit. Wanneer een bouwkeet van de ene naar de andere locatie op het bouwterrein verplaatst wordt verhuist de dekking mee met de keet.

Publieke mobiele netwerken kunnen niet altijd voldoen aan de eisen die gesteld worden aan de verbindingen voor een bouwterrein. Met een MPN, ‘verlengen’ wij de glasvezelverbinding waarmee we ervoor zorgen dat de apparaten die met het MPN verbonden zijn, integraal onderdeel uitmaken van het LAN-netwerk. Ook leggen we eenvoudig de verbinding met het bedrijfsnetwerk op het hoofdkantoor zodat op alle locaties en overal toegang tot bedrijfsspecifieke applicaties mogelijk is.

Naast een MPN kunnen we ook met onze overige draadloze oplossingen (zoals een straalverbinding) eenvoudig en binnen een kort tijdsbestek verbindingen leggen voor kortere en langere tijd.

Heb je interesse in een Mobile Private Network?