Sectoren

Zorg

Mobile private networks
Home Sectoren Zorg

In een ziekenhuis of zorginstelling wil je altijd, op een veilige en op een gecontroleerde manier toegang hebben tot medische gegevens van je patiënten en cliënten. Dit is uiteraard relevant binnen de muren van het ziekenhuis of zorginstelling, maar ook op afstand, nu steeds meer mensen vanuit huis werken en veilig toegang willen hebben tot bepaalde informatie.

Als deze gevoelige gegevens over een bestaand publiek netwerk worden gestuurd sturen, lopen gebruikers een verhoogd risico op een datalek, toegang door onbevoegden of storing. Door deze Human Critical Communications via een Mobile Private Network (MPN) te laten lopen, wordt een beveiligde verbinding geboden tussen verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en laptops, maar ook monitoring-devices die gevoelige patiëntgegevens registreren en doorsturen. 

Greenet ontzorgt de zorgsector.

Met ons MPN voor de zorg ondersteunen we de dagelijkse zorgprocessen. Wij zorgen ervoor dat het verplegend personeel eenvoudig en laagdrempelig inzicht heeft in het functioneren van de patiënt en monitort deze d.m.v. slimme domotica apparatuur. Door gebruik te maken van bedsensoren, kunnen we bijvoorbeeld voorspellen of iemand uit zijn bed dreigt te vallen, of zelfs voorkomen dat dit gebeurt. Ook het lokaliseren van middelen, zoals bedden, wordt eenvoudig als deze zijn ontsloten in het netwerk. Zo hoeft men er niet meer fysiek naar op zoek te gaan, maar worden ze eenvoudig gevonden via een app.

Heb je interesse in een Mobile Private Network?

Neem contact met ons op