​Wij zijn Greenet

Greenet is een aanbieder van breedbandinternet voor het buitengebied in Nederland. Ons aanbod is een volwaardig alternatief voor een internetaansluiting via vaste netwerken als kabel, adsl of glasvezel.

Wij zijn Greenet begonnen omdat we het onvoorstelbaar vinden dat breedbandinternet in grote gebieden in Nederland nog steeds niet bereikbaar is. Het gevolg: kinderen die hun schoolopdrachten op een USB-stick mee naar school moeten nemen, omdat het versturen via de mail te langzaam gaat. Of mensen die de hele nacht de pc moeten laten aanstaan voor een kleine update. Films of series via internet kijken is al helemaal niet mogelijk. Onvoorstelbaar, maar helaas voor duizenden mensen aan de orde van de dag. Greenet doet er wat aan!

Wij vinden dat breedbandinternet voor iedereen bereikbaar moet zijn, dus ook voor de mensen in de buitengebieden. En daar doen we ons best voor. Niet door met moeilijke oplossingen komen, maar met een eenvoudige techniek die in het buitenland al veelvuldig wordt gebruikt. Daarvoor werken we samen met bestaande en betrouwbare aanbieders. Zo kunnen we doen wat we beloven: snel internet leveren in het buitengebied!

Heb je vragen of wil je weten of Greenet ook in jouw buurt beschikbaar is óf kan komen? Neem contact met ons op en we bekijken samen wat we voor je kunnen doen.

Frank Weening & Bart Heinink
Oprichters Greenet