Diensten

Mobile private networks

Home Diensten Mobile private networks

Waarom een Mobile Private Network?

Veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van een Mobile Private Network (MPN). Via een MPN worden mensen en dingen (Internet of Things) verbonden met behulp van 5G-technologie, waardoor allerlei sectorspecifieke toepassingen worden gefaciliteerd. Een MPN onderscheidt zich van een publiek netwerk doordat de essentiële bedrijfsapplicaties worden ondersteund met een eigen, lokaal netwerk waardoor een beveiligde, betrouwbare en altijd beschikbare verbinding ontstaat.

Een MPN biedt via een Service Level Agreement ook meer zekerheid over dekkings- en prestatiegarantie van het netwerk. Een MPN kan dit garanderen omdat het aantal gebruikers en hoeveelheid dataverkeer beter kan worden ingeschat dan bij publieke mobiele netwerken.

Een MPN-oplossing op maat voor jouw behoeften

Iedere sector en organisatie heeft eigen behoeften en wensen. Een one size fits all oplossing bestaat niet. Waar voor de een de veiligheid van patiëntgegevens bovenaan staat, kan voor een ander de flexibiliteit van beschikbare netwerkcapaciteit het belangrijkst zijn.

Door goed naar onze klanten te luisteren, brengen we in kaart waar welke uitdagingen bij hen spelen. Dan pas gaan we met onze vaste en betrouwbare partners op zoek naar de oplossing die daar het beste bij past. De expertise die we hebben opgebouwd door voor verschillende sectoren te werken, stelt ons in staan om altijd, voor iedereen, een oplossing op maat aan te bieden.

De belangrijkste voordelen van een Greenet Mobile Private Network

  1. Beveiliging – een MPN maakt veilig dataverkeer en beheer van gegevens mogelijk in een eigen, gesloten netwerk. Onze klanten bepalen zelf wie welke toegang heeft.

  2. Betrouwbaarheid – redundante verbindingen in onze datacenters garanderen continuïteit van de bedrijfsprocessen en een stabiele verbinding voor al je end-2-end dataverkeer.

  3. Flexibiliteit – door te kiezen voor de juiste technologie en dankzij een volledig configureerbare IP-routing, kunnen we oplossingen aanbieden die een naadloze integratie met bestaande IT-systemen mogelijk maken.

  4. Eenvoudige implementatie – nieuwe apparaten configureren en operationeel krijgen.

  5. Kostenefficiënt – ondersteuning van verbeterde interferentie beheersmogelijkheden, met minder noden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een Mobile Private Netwerk voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op

Geschikt voor diverse sectoren

Bekijk alle sectoren