Diensten

Draadloos

Home Diensten Draadloos

Overal snel en stabiel internet

Nederland is een koploper in de beschikbaarheid van breedband. Maar niet voor iedereen is een goede en betaalbare breedbandverbinding beschikbaar. Een gerichte oplossing bieden waar anderen het laten afweten, dat is de kerngedachte van Greenet. Is dit bij jou het geval, en is er in jouw omgeving voldoende interesse voor beter internet, dan kijken wij graag of we je kunnen helpen.

Ben je al klant, bekijk onder aan de pagina de veelgestelde vragen of kom met ons in contact.

In de volgende situaties kunnen wij oplossingen bieden:

 • Buitengebied
  Geven meerdere huishoudens of bedrijven in jouw omgeving aan dat de internetverbinding slecht is? Of val je met een aantal medebewoners net buiten het gebied dan in aanmerking komt voor glasvezel? Dan kunnen we je omgeving onderzoeken op de mogelijkheden om een netwerk aan te leggen zodat jullie alsnog kunnen beschikken over een breedbandverbinding.
 • Recreatiepark
 • Bouwterrein

Dit is hoe het werkt

Bij voldoende interesse en mogelijkheden om een netwerk aan te leggen volgt een definitief aanbod. Hiervoor hanteren we een minimaal aantal geïnteresseerden waarbij het exacte aantal kan variëren door specifieke omstandigheden in de regio. Zijn er niet voldoende aanmeldingen voor een standaard abonnement, dan denken we graag met je mee over een maatwerkoplossing.

We hebben een draadloos netwerk actief in het Zuiden van Limburg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in andere delen van Nederland of heb je andere vragen over connectiviteit?

Neem contact met ons op

Ons aanbod

Consumenten abonnementZakelijk abonnement
Profiteer nu van zorgeloos internet in uw woonomgeving met het Consumenten abonnement:Profiteer nu met uw bedrijf van zorgeloos internet met het Zakelijk abonnement:
€ 47,50 per maand (incl. BTW)€ 49,95 per maand (excl. BTW)
Eenmalige aansluitkosten: € 239,95 (incl. BTW)Eenmalige aansluitkosten: € 199,95 (excl. BTW)
U ontvangt een vast IP-adres en BTW factuur

Downloadsnelheid tot 50 Mb/s.
Minimale downloadsnelheid is 30 Mb/s.
Is je snelheid structureel lager, dan kun je je contract kosteloos opzeggen!

Downloadsnelheid tot 50 Mb/s.
Minimale downloadsnelheid is 30 Mb/s.
Is je snelheid structureel lager, dan kun je je contract kosteloos opzeggen!
Uploadsnelheid tot 15 Mb/sUploadsnelheid tot 15 Mb/s
Geen datalimiet
(check de Fair Use Policy)
Geen datalimiet
(check de Fair Use Policy)
Modem en ontvangstapparatuur gratis in bruikleenModem en ontvangstapparatuur gratis in bruikleen
Inclusief telefonie (voor € 15,- per maand extra kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland)Inclusief telefonie (voor € 12,50 per maand extra kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland)
Prijzen zijn inclusief BTW

Prijzen zijn exclusief installatie

De overeenkomst gaat van start nadat de apparatuur is geïnstalleerd en de internetdienst aan u geleverd wordt.

De overeenkomst heeft een contractsduur van 24 maanden. Daarna wordt deze stilzwijgend verlengd en is dan maandelijks opzegbaar.

Algemene Voorwaarden
Fair Use Policy
Prijzen zijn exclusief BTW. Als zakelijke abonnee ontvang je elke maand een BTW-factuur.

Indien uw ontvangstapparatuur defect raakt ontvangt u binnen 1 werkdag vervangende apparatuur

Prijzen zijn exclusief installatie

De overeenkomst gaat van start nadat de apparatuur is geïnstalleerd en de internetdienst aan u geleverd wordt.

De overeenkomst heeft een contractsduur van 24 maanden. Daarna wordt deze stilzwijgend verlengd en is dan maandelijks opzegbaar.


Algemene Voorwaarden
Fair Use Policy

Veelgestelde vragen

Is de radioverbinding net zo betrouwbaar als een ADSL- of kabelverbinding?

We bouwen het netwerk met behulp van de modernste technologie. Zo kunnen we dezelfde betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid bieden als bedrade diensten. Daarnaast controleren en monitoren we het netwerk 24/7 om de continuïteit van de internetverbinding te garanderen!

Zegt Greenet mijn abonnement voor me op?

Wij kunnen alleen jouw telefonieabonnement voor je opzeggen als je het huidige telefoonnummer behoudt. Jouw huidige internetabonnement (en overige diensten) kunnen wij niet voor je opzeggen. Dat moet je zelf doen bij je huidige aanbieder. Hou rekening met de opzegtermijn, zeker als je een zakelijk contract hebt.

Als je ook telefonie aanvraagt en je wilt je huidige nummer blijven gebruiken, vraag je dit eerst aan bij Greenet. Na bevestiging van de aanvraag, hoef je niets meer te doen als je alleen telefonie afneemt bij je huidige aanbieder. Wij regelen de overstap voor je. Neem je ook breedband of andere diensten af? Zeg dan na onze bevestiging van de aanvraag, jouw contract bij de huidige aanbieder op. Geef dan wel bij de opzegging aan dat je jouw huidige telefoonnummer wilt blijven gebruiken.

Hoe verbeter ik mijn wifi bereik?

De router van Greenet verspreidt een wifi-netwerken. Het kan voorkomen dat je niet overal wifi signaal hebt. Dat heeft onder onder andere te maken met de grootte van je huis of kantoor en de plaats waar de router staat. Houdt onderstaande tips in acht:

 • Er dient een afstand van minimaal 30 cm te zijn tussen je router en andere elektronische apparaten.
 • Zorg dat je router niet weggestopt onder de bank of in een kast staat.
 • Zorg dat je wifi-modem zo hoog mogelijk staat met zo min mogelijk objecten er om heen die het signaal kunnen belemmeren. Probeer zo de meest optimale positie te vinden. Dat is bijvoorbeeld de plaats waar je vaak het wifi netwerk nodig hebt.
 • Zorg dat je router niet vlak bij de tv staat.
 • Zorg dat er geen andere metalen of elektrische objecten direct voor of naast je wifi-modem staan.
 • Gebruik de 5GHz-frequentie in plaats van de 2,4 GHz frequentie, dit zorgt voor minder interferentie.

Het wifi signaal kan verstoord worden door andere apparaten in huis. Dit zijn met name apparaten die zelf ook draadloos werken en die je wifi signaal in de weg kunnen zitten. Bekende voorbeelden hiervan zijn:

 • Alarmsensoren of draadloze bewakingssystemen.
 • DECT-telefoontoestellen
 • Babyfoons
 • Weerstations
 • Draadloze lichtschakelaars

Als je een van deze apparaten hebt dan kan dit je wifi-signaal dus verstoren. Om na te gaan of dat het geval is, schakel je het apparaat dat mogelijk storing veroorzaakt uit.

Greenet levert bij sommige abonnementen een of meerdere wifi zenders om de dekking van het wifi netwerk te verbeteren.